A minap két darab nagyon szuper játékot találtunk az egyik kedvenc oldalunkon. Az egyik egy felülnézetes autós játék, amelyben nagyon szép tájakon lehet furikázni! A pályák és utak nagyon változatosak. Lehet menni fából készült úton, lehet menni kövesúton vagy homokos földúton. Közben pedig lehet csodálni a tengerpartot és a mellette fekvő szigeteket is. Bár felülnézetes, annyira jó játék, hogy ezzel a grafikával is lenyűgözi az embert. Mindenképpen érdemes kipróbálni és ha már kipróbáltad, lehet végig is szeretnéd majd játszani. A játékhoz erre tessék: Chevy Cobalt Játék!

Na de itt még nincs vége a történetnek, hiszen ugyanezen az oldalon egy szintén káprázatos játékot találhatunk újabban. Ez pedig egy jóformán PC minőségű játék, amely teljesen 3 dimenziós és elképesztően jó grafikával rendelkezik. Ha szereted a komoly autós kiadásokat, akkor ez lehet a kedvenced. Valódi minőség, valódi három dimenziós térhatású játék. A játék pedig ezen a képre kattintva érhető el, vagy pedig ezen a linken: Homokverseny Rally

Minden kedves blog olvasónak kellemes játékot kívánunk! Ne feledd, blogunk folyamatosan fürkészi a legjobb autós játékokat, így érdemes gyakran visszalátogatni! Ráadásul mi írunk és be is mutatjuk a játékokat, sok más bloggal ellentétben, akik csak közéteszik a játékokat. Tehát érdemes minket választani! Hajrá!

Homokverseny Rally