Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két 3D terepjárós és egy autóversenyes játék

 Szuper jó hírekkel tudunk szolgálni, hiszen néhány újabb, nagyszerű és érdekes autós játék elérhetősége kerül fel megint a blogunkra. Biztos sokan szeretitek a 3D terepjárós játékokat, ahogyan mi is. Találtunk egy nagyon remek kiadást, amely teljesen 3 dimenziós és a pályák is igazán jól ki vannak találva, a játékhoz erre tessék: Monster Truck 3D, na de itt nincs még vége, hiszen ennek a játéknak kijött már egy újabb verziója is, ami hasonlóan nagyszerű, sőt talán még kicsit jobb is, mint az első rész. A második résszel pedig a Big Rider 3D linkünkre kattintva lehet játszani. Ez a 2 játék kifejezetten izgalmas 3D, autós, terepjárós kiadás! Ajánlott!

Na de szokásunkhoz híven ajánlunk egy harmadik, különleges autós játékot is. Ez a játék elsősorban a Nascar és az ahhoz hasonló versenyautós játék kedvelőknek fog tetszeni. Nagyon szépen kidolgozott kiadás, arénában lehet versenyezni. A játék neve ThunderCars, amit ingyenesen el is lehet érni a linkre kattintva.  Sok sikert!

Ebben a posztban tehát három igazán kiváló autós játékot mutattunk meg nektek. Ha tetszik a blogunk, akkor kövessétek, mondjátok el barátaitoknak! A következő képen a Big Rider 3D játék látható:

Big Rider 3D

0 Tovább

2 vadiúj autós játék ingyen!

A minap két darab nagyon szuper játékot találtunk az egyik kedvenc oldalunkon. Az egyik egy felülnézetes autós játék, amelyben nagyon szép tájakon lehet furikázni! A pályák és utak nagyon változatosak. Lehet menni fából készült úton, lehet menni kövesúton vagy homokos földúton. Közben pedig lehet csodálni a tengerpartot és a mellette fekvő szigeteket is. Bár felülnézetes, annyira jó játék, hogy ezzel a grafikával is lenyűgözi az embert. Mindenképpen érdemes kipróbálni és ha már kipróbáltad, lehet végig is szeretnéd majd játszani. A játékhoz erre tessék: Chevy Cobalt Játék!

Na de itt még nincs vége a történetnek, hiszen ugyanezen az oldalon egy szintén káprázatos játékot találhatunk újabban. Ez pedig egy jóformán PC minőségű játék, amely teljesen 3 dimenziós és elképesztően jó grafikával rendelkezik. Ha szereted a komoly autós kiadásokat, akkor ez lehet a kedvenced. Valódi minőség, valódi három dimenziós térhatású játék. A játék pedig ezen a képre kattintva érhető el, vagy pedig ezen a linken: Homokverseny Rally

Minden kedves blog olvasónak kellemes játékot kívánunk! Ne feledd, blogunk folyamatosan fürkészi a legjobb autós játékokat, így érdemes gyakran visszalátogatni! Ráadásul mi írunk és be is mutatjuk a játékokat, sok más bloggal ellentétben, akik csak közéteszik a játékokat. Tehát érdemes minket választani! Hajrá!

Homokverseny Rally

0 Tovább

3D Kamionos versenyző

Nem véletlenül kerül fel az oldalra ennyi 3 dimenziós játék egy újabb, hiszen ezek a játékok nagyon izgalmasak. Remekül felépített 3D-s pályákon lehet száguldozni. Ezúttal egy kiváló 3D kamionos játék került fel az autós játék rajongók örömére. Nagyon hangulatos! Sok sikert a vezetéssel! Reméljük tetszik a blogunk! Figyelem a játék a bal oldali START gombbal indul el!


3D kamionos

0 Tovább

Forma 1 3D-ben!

Egy kiváló 3 dimenziós Forma 1 játék, amely azonnal játszható posztunkban. Kiváló 3D megjelenítés, remek versenyautós hangulat. Meg kell várni amíg eltűnik a szponzorációs reklám, ezután el lehet indítani a játékok az alsó sarokban megjelenő START gombbal. Remek 3D versenyautós játék, amely most játszható a blogon! Ajánlott!



0 Tovább

Test Drive 3D

Az egyik legjobb online autós játék. A egyik kedvenc. A Test Drive amúgy is híres játék, már c64-es idők óta hallhattunk róla. Ez az online verzió is nagyon jól sikerült. 3D-ben száguldozhatunk remek pályákon. Nagyon jól kezelhető és játszható. Remek 3D autós játék, próbáld ki te is. A játék indításához kattints a bejegyzés címére vagy a "poszt folytatódik" linkre! Jó szórakozást!



Test Drive 3D

0 Tovább

Autós játékok most!

blogavatar

Kimagasló minőségű autós játékok és érdekességek, ajánlások

Utolsó kommentek